Home » Gastenboek

We zouden het leuk vinden om van u te horen, wat u van deze site vind en de bestelde producten. Tevens kunt op Facebook en Instagram ook een reactie achterlaten. zie de link hieronder.

Reactie plaatsen

Reacties

Sil
een maand geleden

Vorige week een steigerhouten wandbord besteld. Geheel naar eigen wens. Zou 2 weken duren. Tussentijds bleven we via whats app contact houden. Binnen 5 dagen had ik het al in huis. Erg mooi. We zijn we blij mee. Super service.

Math Wachelder
een jaar geleden

Mooi wandbord op maat gemaakt. Eigen tekst was geen probleem. En snel geleverd. Het bord heeft een mooi plaatsje gekregen in de keuken. Super bedankt.

Harry Garrelds
2 jaar geleden

Ontzettend leuke produkten worden door hen gemaakt. En duurzaam ook nog eens.

Kristel
4 jaar geleden

Wij hebben een tv-kast, raamluiken, nachtkastje en een kapstok laten maken! Hierbij een reeks aan eigen wensen doorgegeven. Hier werd goed naar geluisterd en deze mensen denken goed mee! Mede hierdoor is het eindresultaat prachtig geworden en zijn we super blij met alles!!! Echt een aanrader om hier je spulletjes te laten maken..

Barbara
4 jaar geleden

Afgelopen week een steigerhouten wijnrek gekregen. Echt heel erg gaaf! Robuust en toch heel sfeervol. Ben er super blij mee!!

Liesbeth
4 jaar geleden

helemaal gelukkig zijn we met de kapstok met ster voor boven de commode van onze baby. Hij is echt super mooi geworden, dankjewel!

I
4 jaar geleden

Het wandbord wat ik heb laten laten maken is erg mooi geworden! Bedankt.

Addie Gabriels
5 jaar geleden

Ik heb bij hun dus dat kindersetje besteld en komt maandag waarschijnlijk aan. We hebben alleen nog maar mail contact gehad maar van deze mensen gaat zoveel warmte uit en het is gewoon prachtig ik kijk met spanning uit na het kindersetje . En als is het ver weg want ik woon in roosendaal brabant bestel ik heel graag bij hun de zorg en aandacht die hun hebben voor de klanten is dat waard. Waarschijnlijk ga ik nog meer dingen bestellen een keukentje voor mijn keuken prinses en waarschijnlijk een bed voor mijn kleinzoon als dat kan. Ik ben zeer tevreden , ik zou zeggen ga zo door en misschien zien we elkaar eens in het echt.

groetjes Addie

Sandra Bucic
5 jaar geleden

In overleg wandbord laten maken.Ben super tevreden en werd telkens op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond.Mooi afgewerkt.
Heel erg bedankt !!

Daniƫlle
5 jaar geleden

Gisteren is mijn wine cabinet binnengekomen. Ben er erg blij mee, goede service en snelle levering! Dank jullie wel!