Home » Levering & voorwaarden

Hoe te bestellen:

- U kunt via de contactenpagina een bericht achter laten, Geef aan wat u wilt bestellen met de afmetingen. We nemen z.s.m. contact met u op. 

- Als we een overeenstemming hebben bereikt, vragen we de helft van de totale kosten als aanbetaling,(dit is momenteel nodig omdat in het verleden helaas hebben meegemaakt dat klanten niet betalen na het vervaardigen van het product

-Wanneer de bestelling klaar is, krijgt u van mij een foto, waarna de resterende betaling plaats vind. Wanneer het bijgeschreven is op de rekening van houtendecoraties.nl dan sturen / bezorgen we de bestelde producten na u op.

Attentie:

 Wij zijn geen fulltime winkel. Wij runnen Houtendecoraties naast onze fulltime banen. Dit betekent dat wij in onze vrije tijd producten zagen en schilderen. Het voordeel is dat wij voor relatief goedkope prijzen producten kunnen leveren. Het nadeel is dat wij niet continu productie kunnen draaien. Wij zijn afhankelijk van diverse factoren. Op het moment dat ergens (o.a. privé) iets niet loopt zoals gewenst heeft dit direct invloed op de levertijd. Zodoende is de gegeven levertijd een richtlijn. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden. Een vertraagde levering wordt dan ook niet gezien als een gegronde reden om de bestelling te annuleren of om het aankoopbedrag terug te betalen.
 

We verzenden via Postnl

We kunnen wandborden en meubels verzenden tot maximaal 1.75 lang x 78 cm hoog. Als u een groter item wil laten verzenden dan word dat een vracht pakket of u regelt zelf het vervoer. Wij bezorgen binnen Hengelo (ov) gratis, daar buiten vragen wij een km vergoeding na gelang de afstand.

De algemene voorwaarden zijn op deze site toegepast.

Alleen op kant-en-klare producten producten gelden de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Voor op maat gemaakte artikelen geld dit niet.

 

Producten uit de webshop worden verzonden door de externe leverancier. Daardoor kan de levertijd toenemen. Hier heeft houtendecoraties.nl geen invloed op. 

 

Verzending is standaard onverzekerd en op eigen risico. Voor verzekerd verzenden dient u dit zelf aan te geven.

 

Op maat gemaakte meubelen hebben momenteel door drukte een levertijd van minimaal 6 tot 8 weken (gemiddeld een levertijd van 2 tot 4 weken).

 

We werken met verschillende hout soorten, elk soort hout krimp en zet uit naarmate het kouder of warmer word. Steigerhout is een natuurproduct. Dit blijft leven. Hierdoor kan het zijn dat een steigerhouten product, nadat ze vervaardigd is, blijft werken. Dit komt o.a. door het vochtgehalte in de lucht en het vochtgehalte wat nog in het hout zelf zit en de omgevingstemperatuur. Het zal dan ook altijd blijven werken, denk hierbij aan kieren en spleten. Dit hoort bij steigerhouten producten en is daar niks tegen te doen. Ontstaande kieren en of spleten worden dan ook niet gezien als een gegronde reden om het aankoopbedrag terug te eisen. 

Op maat gemaakte producten zijn handgemaakt, een minimale onderlinge afwijking is dan ook onoverkomelijk.

 

De naam en tekstborden die besteld worden kunnen buiten hangen. Ze zijn voorzien van minimaal 3 laklagen. Onderhoud van de naam en tekstborden dient de koper zelf te doen. invloeden van het weer beïnvloeden de naam of tekstbord. Daar is geen garantie op.

 

Alles is hand geschilderd.

Gegeven levertijden zijn richtlijnen en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levertijden.

Mocht er onverwachts iets gebeuren met de op maat gemaakte producten, naam of tekstborden dan graag contact opnemen via de contactenpagina of stuur een mail naar: info@houtendecoraties.nl