Home » Wie zijn we

Wij zijn Matthieu & Suzanne en we wonen in Hengelo (ov)

Houtendecoraties is ontstaan vanuit Naamborden van hout & woonaccessoires. Mijn man kwam thuis met een groot steigerhouten hart. Ik had geen idee wat ik ermee moest doen. Ik zocht nog een leuk naambord voor bij onze voordeur en dacht dat kan ik ook maken met dat houten hart. Ik zocht op internet naar leuke naamborden, kon niet echt wat vinden en ik heb toen mijn eigen naambord gemaakt en dit plaatste ik op mijn eigen Facebookpagina. Daar kwamen vele reacties op. Op een gegeven moment kwamen daar ook aanvragen voor. Vanuit de vele aanvragen voor een naambord hebben we besloten om een Facebook pagina op te starten. We zijn in Mei 2014 begonnen met het opstarten van een Facebookpagina "naamborden van hout" en daar kwam in Juli 2014 nog een klein stukje woonaccessoires bij. Om een breder publiek te bereiken hebben we in Januari 2015 deze website opgestart.

 

Omdat we veel verschillende aanvragen krijgen, hebben we besloten dat we per 1-1-2016 een andere naam gaan voeren, namelijk Houtendecoraties.nl dit past meer bij de huidige producten die we maken.  Mensen vragen ons weleens " wat maken jullie dan allemaal?"

In onze vrije tijd vinden we het leuk om verschillende dingen te maken. Het zijn niet alleen naamborden die we maken, we kunnen veel meer! Eigenlijk kunnen we alles op verzoek maken. Bijvoorbeeld: hondenmanden, wandborden, meubels, woonaccessoires, naamborden, wanddecoratie, kindertafels, ect.

Heeft u iets gezien en u denkt dat is mooi maar, u vind het te duur of u wilt het net even wat anders hebben, dan ben u bij ons aan het juiste adres! We maken alles op bestelling. Alles wordt met de hand gemaakt.  U krijgt een op maat gemaakt product mee naar huis!

Voor vragen kun u ons een mail sturen. 

Mail naar: info@houtendecoraties.nl of bericht ons via de contactenpagina.

Met vriendelijke groeten,

Matthieu & Suzanne